Uslovi korištenja

 

linija

 

IPIN doo nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela ove internet prezentacije.

IPIN doo, njeni direktori, zaposleni i saradnici nisu odgovorni za bilo koju Vašu poslovnu odluku ili akciju koju ste preduzeli na osnovu informacija, novosti, mišljenja ili bilo kog drugog materijala koji se nalazi na ovoj web prezentaciji.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici ne smiju se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka instituta IPIN doo.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj internet stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava, te prava trećih osoba.

Nijedan dio ove internet stranice ne smije se reprodukovati, distribuirati ili prenositi u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, uključujući i fotokopiranje, snimanje ili druge elektronske ili mehaničke metode, bez prethodnog pismenog dopuštenja „IPIN“ d.o.o.

U slučaju kada posjedujete pismeno dopuštenje „IPIN“ d.o.o., nije dopušteno brisati ili na bilo koji način mijenjati postojeće podatke ili sadržaj koji se odnose na autorsko pravo.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz korištenja ove internet prezentacije te prihvata koristiti sadržaj iste isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

IPIN doo ne preuzima odgovornost za poteškoce/štetu uzrokovane korištenjem podataka sa ove internet prezentacije ili s njom povezanih stranica.

IPIN doo zadržava pravo promijene i ukidanja bilo kojeg sadržaja na ovoj internet prezentaciji te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

;

 

linija